Rotaractklubi

Perustietoa Rotaractista

Rotaract on Rotary Internationalin liitännäisjärjestö 18–30-vuotiaille nuorille. Rotaract tulee sanoista ROTARY ja ACTION, korostaen siis rotaractin toiminnallisuutta.

Ensimmäinen klubi perustettiin vuonna 1968 Carolinassa, Yhdysvalloissa. Nykyään Rotaract-klubeja on yli 8000 noin 170:ssä eri maassa ja jäseniä on noin 184 000. Oulun Rotaractklubi on perustettu vuonna 1982.

Rotaractklubin voi perustaa ainoastaan rotaryklubi, joka toimii uuden klubin kummina. Kummiklubin tehtävänä on avustaa ja tukea rotaractklubia sen toiminnassa läpi koko klubin elinkaaren. Rotaractklubi on mukana rotaryklubien projekteissa ja aktiviteeteissä.

Rotaractin tavoitteet

Rotaract antaa mahdollisuuden osallistua aktiivisesti ajankohtaisiin yhteiskuntaa koskeviin asioihin lähinnä erilaisten projektien kautta. Toiminta Rotaractissa kehittää rotaractoreiden ammatti- ja johtamistaitoja pyrkimyksenä ollessa myös eettisten arvojen edistäminen johtajuudessa ja työelämässä. Lisäksi rotaract tarjoaa verkostoitumiskanavan esimerkiksi työelämää varten. Samalla pidetään hauskaa yhdessä.

Oulun Rotaractklubin toiminta

Kokouksessa on yleensä mielenkiintoinen vierailija, tai käymme vierailulla yrityksessä tai muussa kohteessa.

Mitä Oulun Rotaractklubi tekee?

• Kokoontuu klubikokouksiin.
  • Järjestää yritysvierailuja.
  • Järjestää jäsentensä kiinnostuksesta riippuen erilaisia projekteja ja aktiviteetteja.
  • Jäsenet pääsevät osallistumaan kansainvälisen Rotaryjärjestön järjestämiin koulutuksiin sekä rotaractoreiden kansainvälisiin tapaamisiin.
  • Tarjoaa tilaisuuksia toimia yksilönä ja ryhmässä paikkakunnan hyväksi sekä edistää ymmärrystä ja hyvää tahtoa ihmisiä kohtaan.
  • Pitää hauskaa yhdessä!

Mukaan Oulun Rotaractklubiin:
Kokoukset pidetään yleensä maanantaisin joka toinen viikko ravintola Rauhalassa, osoitteessa Mannenkatu 4.
Jos sinua kiinnostaa Oulun Rotaractklubiin liittyminen, ota yhteyttä sähköpostitse: rotaract.oulu (at) gmail.com tai laittamalla viestiä Facebookissa Oulu Rotaract Clubille.

Rotaract